Roda vangt bot bij Jan Reker voor technische functie RvC

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 1/06/2022 om 09:13
Laatst bewerkt op 1/06/2022 om 09:32

Roda JC heeft Jan Reker gepolst voor de nog altijd vacante functie van commissaris voetbalzaken. Maar de oud-trainer heeft laten weten hier niet op in te gaan. Dat bevestigen bronnen binnen de top van de Kerkraadse club tegenover ZO-NWS. 

Een lid van de Roda-top had onlangs een gesprek met Reker, die in het verleden succesvol trainer was in Kerkrade en zelfs de kwartfinale van de toenmalige Europa Cup II haalde waarin werd verloren van het sterke Sredets Sofia. 

Hierin werd de ervaren Brabander, in het verleden onder andere ook trainer van PSV, MVV en VVV, gepolst of hij de functie van voetbalzaken in de Raad van Commissarissen wilde gaan invullen. 

Tot een samenwerking kwam het volgens ingewijden echter niet, omdat de 73-jarige Reker liet weten de vacante functie in het Parkstad Limburg Stadion niet te ambiëren. 

Roda is, na het opstappen van clubicoon René Trost als commissaris voetbalzaken vorig jaar, al geruime tijd op zoek naar een vervanger. Daarom hoopt de Kerkraadse club dat zich geschikte kandidaten hebben gemeld middels een vacature waarop tot midden deze week gesolliciteerd kon worden. 

 

 

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties