Roda-top bekijkt mogelijkheden versterking in winterstop

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 6/12/2021 om 12:45
Laatst bewerkt op 6/12/2021 om 13:50

Trainer Jurgen Streppel, tevens medeverantwoordelijk voor het technisch beleid bij Roda JC, gaat komende week met algemeen directeur Jordens Peters bespreken wat er mogelijk is qua versterking in de winterstop. Dat zegt Streppel maandag in gesprek met ZO-NWS. 

"Het zal op financieel gebied moeilijk worden, dat zeg ik al bij voorbaat. Áls we al versterking gaan halen tijdens de winterstop, dan moet dat wel iets zijn waar we structureel dus voor de langere termijn wat aan hebben", legt Streppel desgevraagd verder uit. 

"We gaan dus niet in paniek iets doen, want van paniek is bij ons helemaal geen sprake op dit moment. Wij willen graag nog dat extra stapje omhoog maken, maar dan moet dat wel financieel verantwoord zijn. Daarover ga ik met Jordens (Peters, red.) praten." 

De ploeg van Streppel wacht op korte termijn drie lastige wedstrijden. Vrijdag komt FC Den Bosch, na een zwakke start inmiddels opgeklommen naar de middenmoot, naar Kerkrade. De woensdag daarna moet Roda voor de beker op bezoek bij GO Ahead Eagles. 

Drie dagen later volgt dan nog het uitduel bij FC Eindhoven. 

 

 

Reclame

Advertenties