Roda-TD Van As: komst nieuwe spelers gaat goede kant uit

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 7/01/2021 om 10:20

De onderhandelingen van Roda JC met een nieuwe centrale verdediger én een aanvaller gaan "de goede kant uit". De transfer van Jordy Croux van de Kerkraadse club naar elders zit daarnaast in de afrondende fase. Dat laat technisch directeur Jeffrey van As donderdag weten aan ZO-NWS.

"Het ziet er qua gesprekken met nieuwe spelers op dit moment goed uit, dus dat is positief", legt Van As verder uit. "Het komt nu vooral aan op overredingskracht van onze kant, want Kerkrade is in alle eerlijkheid geen Monaco hè. We moeten spelers warm maken om bij Roda te willen spelen, zoals ons dat eerder ook gelukt is. Nee, naar Jeredy Hilterman van FC Utrecht die ergens wordt genoemd, een goede speler overigens, hebben wij niet geïnformeerd." 

"De transfer van Jordy Croux naar een andere club zit in de afrondende fase, dus daar zit ik ook even op te wachten zodat wij zelf iets kunnen. We willen toch iets, ondanks dat we als club net zoals vele andere clubs, flink wat inkomsten missen. In de voetballerij is van alles mogelijk. Wie mij twee maanden geleden had gezegd dat ik Croux zou gaan verkopen, had ik voor gek verklaard", aldus de technische baas van de Kerkraadse club. 

Advertenties