Roda-TD Van As geeft inkijkje in toekomstplannen

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 7/02/2021 om 11:45
Laatst bewerkt op 8/02/2021 om 14:02

Nu de winterse transferperiode afgelopen is, richt Roda JC het vizier op technisch gebied - naast de lopende competitie natuurlijk - op volgend seizoen. Technisch directeur Jeffrey van As geeft zondag tegenover ZO-NWS een inkijkje in de plannen. 

"In de afgelopen week ben ik qua contracten enzo nog bezig geweest met dit seizoen. Drie spelers 'in' en drie spelers 'eruit', daar komt van alles bij kijken om te regelen", steekt Van As van wal. "Nu zijn we aan het bekijken wat we met de spelers in de selectie gaan doen. Misschien kunnen we contracten van spelers gaan openbreken ja."

"Iemand als bijvoorbeeld Patrick Pflücke valt op, maar ook anderen doen het goed zoals Thijmen Goppel, Amir Absalem en Benjamin Bouchouari. We moeten goed kijken wat we willen", vervolgt de TD van de Kerkraadse club, die benadrukt dat de prestaties dit seizoen evenzo belangrijk zullen zijn. 

"Wat ga je doen met iemand als Kees Luijckx?" stelt Van As zichzelf hardop de vraag. "Hij is voor ons heel belangrijk en doet het goed, maar is toch op leeftijd en dan beginnen de pijntjes te komen zoals ik dat uit mijn tijd als speler ook nog weet."

"Voor wat betreft onze keeper, Jan Hoekstra, is de stand van zaken nu dat hij aan het einde van dit seizoen terug moet naar FC Groningen. Maar die club heeft pas een nieuwe doelman gekocht en Jan doet het goed bij ons", vervolgt Van As. "Het bevalt hem bovendien ook goed hier. Dus we zullen met Groningen moeten gaan praten wat er verder mogelijk is."  

"Bij dit alles moeten wel rekening houden met de begroting voor volgend seizoen, want we weten niet eens hoe dit eruit zal gaan zien. Het is nog compleet onduidelijk wanneer er weer supporters het stadion in mogen en dat scheelt natuurlijk qua geld. Daar zullen we ook aan moeten denken natuurlijk", aldus Van As. 

 

Advertenties