Roda-spelmaker Pflücke rond met Zwitserse Servette FC

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 3/06/2022 om 09:08
Laatst bewerkt op 3/06/2022 om 11:20

Roda JC-spelmaker Patrick Pflücke is vrijwel rond met de Zwitserse club Servette FC. Dat bevestigen goed ingevoerde bronnen binnen de top van de Kerkraadse club vrijdag tegenover ZO-NWS. 

Op dit moment worden de laatste plooien gladgestreken in het contract van de Duitse middenvelder, die een aanbod van Roda afsloeg om langer in Kerkrade te blijven en een stap naar het hoogste niveau wilde maken. 

In eerste instantie leek de 25-jarige Pflücke naar Sparta te vertrekken en de Rotterdamse club dacht ook dat er sprake was van een akkoord, maar de linkspoot heeft uiteindelijk toch gekozen voor een overgang naar Servette FC.

Die club eindigde afgelopen seizoen op de zesde plaats in de Zwitserse hoogste divisie. Patrick Pflücke kwam in 2020 naar Kerkrade en tekende na een proefperiode een tweejarig contract in het Parkstad Limburg Stadion.

Hij maakte in het team van trainer Jurgen Streppel een sterke indruk met een ruim aantal doelpunten en assists. Waar Pflücke definitief vertrekt uit Kerkrade, heeft doelman Loek Hamers zijn eerste profcontract binnen bij de Kerkradenaren. 

De goalie, in eerste instantie op zogeheten amateurbasis actief bij Roda, zette zijn handtekening onder een meerjarig contract in het Parkstad Limburg Stadion. 

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties