Roda: Servais gaat 'programma technisch directeur' volgen bij KNVB

Foto: Roda JC
Gepubliceerd op 31/10/2023 om 11:16
Laatst bewerkt op 31/10/2023 om 11:28

Robbie Servais, sinds begin dit seizoen manager voetbalzaken bij Roda JC, gaat bij de KNVB een programma volgen voor technisch directeuren. Dit start in Zeist in november dit jaar. Dat bevestigt hij in gesprek met ZO-NWS.

"Roda staat voor ontwikkeling van spelers maar ook voor de staf. Dit vak is meer dan alleen samenstelling van de selectie. Mogelijkheden tot bijscholing door de KNVB gebruiken we graag", legt de 47-jarige Servais verder uit. 

“Het programma gaat een jaar duren en de eerste bijeenkomst zal nu in november zijn. Ik zie het als een soort van bijscholing en bovendien is het ook goed dat ik in Zeist Roda JC vertegenwoordig, dat de club zich daar laat zien”, aldus Servais.

De veertiger werkte in het verleden veelal aan de andere kant van de wereld, waarna hij assistent-trainer was bij MVV in Maastricht. Vorig seizoen was de oud-voetballer nog werkzaam als trainer in de jeugdopleiding van Belgische topclub Racing Genk.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties