Roda richt pijlen op Edwin de Graaf als nieuwe hoofdtrainer

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 23/01/2023 om 15:49
Laatst bewerkt op 23/01/2023 om 16:48

Roda JC heeft de pijlen gericht op oud-prof Edwin de Graaf als opvolger voor de vertrokken hoofdtrainer Jurgen Streppel. Dat bevestigen meerdere bronnen binnen de club maandag tegenover ZO-NWS.

De Kerkraadse club zou al rond zijn met de 42-jarige De Graaf, die in het verleden (assistent-)trainer was van ADO Den Haag en NAC. Ook was hij in het verleden werkzaam in de jeugdopleiding van Feyenoord. Als speler was de voormalig middenvelder actief bij onder andere Excelsior, NAC, Feyenoord, RBC Roosendaal en het Schotse Hibernian FC. 

Roda moest na het vertrek van Jurgen Streppel naar Helmond Sport in december afgelopen jaar, halsoverkop op zoek naar een nieuwe trainer. Op dit moment neemt assistent Remond Strijbosch, die over de vereiste trainerspapieren beschikt de honneurs nog waar op de bank bij de Kerkradenaren. De Brabander wil echter geen hoofdtrainer blijven. 

Bij Roda houdt men via de clubkanalen de kaken stijf op elkaar om de nadrukkelijke interesse voor Edwin de Graaf bevestigen. Algemeen directeur Jordens Peters, die zich op dit moment vanwege het ontbreken van een technische baas ook bezighoudt met het technisch beleid, was ondanks herhaaldelijke pogingen niet bereikbaar voor commentaar.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties