Roda pakt punt in Leeuwarden

Gepubliceerd op 19/11/2023 om 18:49
Laatst bewerkt op 19/11/2023 om 19:08

Roda JC heeft zondag in Leeuwarden 1-1 gelijk gespeeld tegen Cambuur. Beide doelpunten vielen in de eerste helft. Roda zette toen de stand gelijk uit een penalty.

Cambuur ging voortvarend van start en zette Roda flink onder druk. Daardoor kwamen de Friezen al na 4 minuten op voorsprong. Na verloop van tijd was Roda beter aan de bal en waren er meer kansen. Een overtreding in het strafschopgebied leidde na bijna een kwartier spelen tot een penalty. Walid Ould-Chikh werkte de bal feilloos binnen.

Na rust hoopte trainer Bas Sibum met enkele wissels op een ommekeer. Sposito, Daneels en Güclü werden in het spel gebracht. Het leverde echter geen doelpunten meer op.

Roda JC staat tweede op de ranglijst, drie punten achter Willem II.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties