Roda na drie jaar met fans om tafel over besteding ‘reddingsgeld’

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 18/01/2022 om 10:47
Laatst bewerkt op 18/01/2022 om 10:54

Roda JC gaat op korte termijn na jaren alsnog in gesprek met de stichting Wij zijn Roda JC over de besteding van de zestig mille die in het voorjaar van 2019 door fans werd opgehaald om de club - mede - te redden. Dat zegt oud-speler Ger Senden, die in de stichting zit die dit geld beheert, dinsdag in gesprek met ZO-NWS.

Senden geeft aan dat over het geld dat geparkeerd staat op een rekening contact is met algemeen directeur Jordens Peters van de Kerkraadse club. “De komende weken zullen wij om de tafel gaan zitten om de doelen af te spreken. Peters communiceert netjes en gekeken wordt naar een geschikte datum", legt Senden uit. 

"Ik begrijp dat er vragen zijn vanuit de fans wat er met het opgehaalde geld gaat gebeuren, maar ik verwacht dat we hier nu eindelijk gaan uitkomen en dat dit dus goed geregeld gaat worden”, aldus de oud-speler. 
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties