Roda krijgt twee ton afkoopsom voor vertrokken Emmers

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 2/09/2022 om 11:42
Laatst bewerkt op 2/09/2022 om 12:01

Roda JC krijgt 200.000 euro aan afkoopsom voor de naar Roemenië vertrekkende Xian Emmers. Dat bevestigen bronnen binnen de Kerkraadse club over de transferdeal vrijdag tegenover ZO-NWS. 

Emmers, die nog een tot medio 2023 doorlopend contract had in Kerkrade, gaat voetballen bij Rapid Boekarest. De Belg is volgens ingewijden teleurgesteld over de manier waarop hij vertrekt bij de Kerkraadse club. 

De laatste dagen trainde hij al niet meer mee bij de eerstedivisionist. In tegenstelling tot de transfersom voor Benjamin Bouchouari - om en nabij de één miljoen euro - die naar Frankrijk vertrok, is de opbrengst voor de 23-jarige Emmers dus een behoorlijk stuk minder.

De Belg moet nog medisch gekeurd worden bij zijn nieuwe Roemeense werkgever. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties