Roda JC'er Ouaissa tekent contract, maar ligt er maandenlang uit

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 1/02/2024 om 22:25
Laatst bewerkt op 1/02/2024 om 22:33

Roda JC-aanvaller Sami Ouaissa heeft zoals verwacht een vierjarig contract getekend bij NEC uit Nijmegen. Hij maakt echter het huidige seizoen op huurbasis af in Kerkrade. Door een breuk in het kuitbeen zal de middenvelder annex aanvaller echter naar schatting 8 tot 10 weken uit de roulatie zijn.

Ouaissa doorliep de volledige jeugdopleiding van Roda JC en maakte op 26 augustus 2022 zijn debuut voor het eerste elftal van de club. In totaliteit speelde hij 43 wedstrijden voor de Kerkradenaren. Hierin wist hij vier keer te scoren en gaf hij zeven assists.

Manager voetbalzaken Robbie Servais: "We willen geen afstand doen van onze ambitie om te promoveren en daarom was het voor ons een voorwaarde dat Sami dit seizoen bij ons zou afmaken", legt Servais uit.

"Er bestond veel interesse voor Sami en we stonden open voor een vertrek in de zomer. Door de blessure is dat veranderd en hebben we ons kunnen verzekeren van zowel een uitstekende transfersom als de inzet van Sami in de belangrijke slotfase van het seizoen", aldus de technische baas van Roda. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties