Roda JC'er Goppel voor 3 jaar naar Duitse SV Wehen, dinsdag medische keuring

Gepubliceerd op 19/07/2021 om 17:36
Laatst bewerkt op 19/07/2021 om 17:55

Roda JC-aanvaller Thijmen Goppel vertrekt naar het Duitse SV Wehen Wiesbaden. Beide clubs hebben maandag een akkoord bereikt over een transfer van de 24-jarige buitenspeler. Dat bevestigen goed ingevoerde bronnen tegenover ZO-NWS. 

Goppel wordt dinsdag gekeurd in Duitsland en zal bij een positief verloop daarna een driejarig contract tekenen.  Het kamp-Goppel had Roda JC tot maandagavond 00.00 uur de tijd gegeven om in te gaan op het nieuwe bod van Wehen-Wiesbaden.

De club die uitkomt in de Duitse Derde Bundesliga had eerder al twee keer een bod uitgebracht op Goppel, maar dat werd tot twee keer toe afgeslagen door de Kerkradenaren. Maandag is het derde bod wel geaccepteerd. 

Goppel had eerder intern in Kerkrade al aangegeven graag naar het Duitse SV Wehen te willen vertrekken. Roda JC heeft zich maandag versterkt met aanvallende middenvelder Denzel Jubitana.

De 22-jarige Belg tekent - na een testperiode van enkele weken - een overeenkomst voor de duur van één seizoen, met een optie voor één extra seizoen. 

 

Advertenties