Roda JC zoekt vrijwilligers

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 17/03/2022 om 11:08
Laatst bewerkt op 17/03/2022 om 11:16

Roda JC wil de vrijwilligers-poule verder uitbreiden en daarvoor op zoek naar versterking. Onder meer voor onderhoudswerkzaamheden in het stadion is men op zoek naar mensen.

Maar ook onder de servicemedewerkers, veldherstellers, stewards en verkeersregelaars zijn er vacatures. "Wil je iets extra‘s doen voor de club en onderdeel worden van een uniek gezelschap? Geef je dan nu op als vrijwilliger en help de club verder vooruit", laat Roda JC weten.

Men komt niet alleen in een leuk team terecht, maar in ruil voor de inspanning kan men ook meedoen aan vrijwilligersdag(en) en andere exclusieve activiteiten, zoals een 
ontbijtsessie met de selectie. Geïnteresseerden kunnen een e-mail met motivatie (en CV) e-mailen naar vacature@rodajc.nl o.v.v. ‘Vrijwilliger Roda JC’

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties