Roda JC zoekt keeperstrainer, Vladan Kujovic haakt af

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 27/05/2024 om 17:23
Laatst bewerkt op 27/05/2024 om 17:31

Roda JC had oud-doelman Vladan Kujovic (45) op het oog om Rein van Duijnhoven op te volgen als keeperstrainer, maar de Serviër kiest ervoor om zijn loopbaan in België te continueren.

Kujovic, die van medio 2002 tot halverwege 2007 onder de lat stond bij Roda JC, heeft in het voetbalwereldje een goede naam opgebouwd als keeperstrainer. In die hoedanigheid was hij onder andere werkzaam bij MVV. 

Roda zoekt een vervanger voor de onlangs vertrokken Rein van Duijnhoven. Hij beschikt namelijk niet over de vereiste papieren om komend seizoen als keeperstrainer aan het werk te blijven bij Roda JC. Van Duijnhoven was in de voorbije seizoenen overigens ook teammanager van de Kerkraadse formatie.

Roda heeft inmiddels besloten om de functies van teammanager en keeperstrainer op te splitsen, zegt manager voetbalzaken Robbie Servais. "Denzel Reuleaux is vanaf komend seizoen teammanager van het eerste elftal." Reuleaux onderhield afgelopen seizoen de mediacontacten namens Roda JC.  

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties