Roda JC wint met 0-4 van Almere City

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 14/01/2022 om 21:51
Laatst bewerkt op 15/01/2022 om 09:50

Roda JC won vrijdagavond in Flevoland voor lege tribunes terecht met 0-4 van Almere City. En deed zichzelf daarmee een groot plezier in de strijd om een plek in de play offs.

Met de terechte derbyzege van vorige week (1-0) tegen MVV in het achterhoofd, togen de Kerkradenaren naar de polder.

Trainer Jurgen Streppel, die de van Heracles gehuurde Jeremy Cijntje na een kort verblijf in zijn selectie weer zag vertrekken, had in zijn ploeg een plek ingeruimd voor Klaasen. Die verving de geschorste spelmaker Bouchouari. Na nauwelijka drie minuten was het spits Vente die de gasten al liet juichen met de openingstreffer: 0-1.

De gasten stoomden via Limbombe na een dik half uur spelen door die de 0-2 aantekende en vlak voor rust maakte hij de beslissende derde treffer.

Vente bepaalde uiteindelijk de eindstand op 0-4.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties