Roda JC wil ook Serrarens langer in Kerkrade houden

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 13/04/2021 om 14:45
Laatst bewerkt op 13/04/2021 om 22:48

Roda JC wil de twee spitsen Fabian Serrarens (30), die een aflopend contract met een optie heeft, en Dylan Vente (gehuurd van Feyenoord dit seizoen) graag langer in Kerkrade houden. Dat bevestigt technisch directeur Jeffrey van As dinsdag tegenover ZO-NWS. Eerder werd al bekend dat de Kerkraadse club spelers als Robert Klaasen, Danny Bakker, Kees Luijckx en Erik Falkenburg langer aan zich wil binden. 

“Over Fabian zijn we zeer tevreden, hem willen we ook komend seizoen graag erbij hebben”, legt Van As desgevraagd verder uit. “Hij heeft een optie in zijn contract en daarin zijn dingen afgesproken die ik niet bekend ga maken omdat dit iets is tussen speler en Roda. Maar nogmaals: in principe speelt Fabian volgend seizoen ook weer bij Roda.” 

De TD van de Kerkraadse eerstedivisionist geeft daarnaast aan dat hij met het management van Vente én de speler zelf over zijn toekomst heeft gesproken. In tegenstelling tot eerdere berichten houdt Van As hoop dat de 21-jarige spits ook komend seizoen in Kerkrade te bewonderen is. 

“Zijn manager heeft aangegeven dat Dylan bij ons goed op zijn plek is en ook hij zelf heeft het erg naar zijn zin bij Roda. Het is nog even afwachten wat Arne Slot en Frank Arnesen met hem willen bij Feyenoord, maar wij.maken een kans laat ik het zo zeggen.” 

Van de sterkhouders Patrick Pflücke, Benjamin Bouchouari en Thijmen Goppel, die een doorlopend contract hebben in Kerkrade, hoopt Van As het contract te kunnen gaan openbreken. 

Advertenties