Roda JC wil contracten Pflücke en Goppel openbreken

Gepubliceerd op 15/03/2021 om 17:46
Laatst bewerkt op 12/05/2021 om 10:03

Roda JC wil de nog doorlopende contracten van de basisspelers Patrick Pflücke en Thijmen Goppel gaan openbreken. Dat bevestigt technisch directeur van de Kerkraadse club Jeffrey van As maandag desgevraagd tegenover ZO-NWS. 

De Duitse middenvelder Pflücke en rechtsbuiten Goppel (allebei 24 jaar) komen sinds begin dit seizoen uit voor Roda JC en hebben nog een doorlopend contract tot medio 2022 bij de Kerkraadse club. 

Het duo maakte tot nu toe indruk in het elftal van trainer Jurgen Streppel. Pflücke scoorde zelfs al elf keer tijdens zijn debuutseizoen in de Keuken Kampioen Divisie, terwijl ook Goppel al enkele doelpunten en assists op zijn naam heeft staan. 

“Pflücke en Goppel doen het prima bij ons en wij willen verder met hun, zo door kunnen gaan  bouwen aan de missie en het plan waar wij aan werken: terugkeren in de Eredivisie”, legt TD Van As aan deze omroep uit. “Ik weet dat er clubs zijn die deze twee jongens op de bekende lijstje hebben staan.” 

“Dat ik hun contracten wil gaan openbreken, dat klopt. Ik heb hierover inmiddels al oriënterend gesproken met de zaakwaarnemer van beide spelers. Hij heeft mij laten weten dat Pflücke en Goppel het erg goed naar hun zin hebben bij Roda JC”, aldus Van As. 

Deze lezing wordt desgevraagd bevestigd door de zaakwaarnemer van de twee sterkhouders van Roda. “Jeffrey van As heeft mij inderdaad laten weten de contracten van Pflücke en Goppel te willen gaan openbreken.” 

Roda is volgens Van As daarnaast ook aan het bekijken op welke plekken de Kerkradenaren versterking nodig hebben. 
 

Advertenties