Roda JC vrijwel rond met Bouchouari over contract

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 17/12/2020 om 10:56
Laatst bewerkt op 12/05/2021 om 10:02

Roda JC is zo goed als rond over een contract voor middenvelder Benjamin ‘Benji’ Bouchouari (19). Roda wil de talentvolle middenvelder voor langere tijd vastleggen. Dat bevestigt technisch directeur Jeffrey van As tegenover ZO-NWS.

Van As is al enige tijd bezig om de speler, die nu nog op een soort van amateurbasis in Kerkrade speelt, een contract aan te kunnen bieden. “Dat gaat wel lukken en zal voor de langere termijn zijn”, legt de technische baas van de eerstedivisionist donderdag uit. 

“Dit kan er nu over zeggen. Bouchouari is een goede speler voor ons en hij voelt zich goed thuis bij Roda JC.” Struikelblok leek in eerste instantie dat Roda JC opleidingsvergoedingen aan de verschillende clubs waarvoor rechtspoot Bouchouari kwam in het verleden uitkwam zou moeten gaan betalen, maar dit is zo goed als opgelost. 

Bouchouari speelde in de voorbije jaren onder andere in de jeugdopleiding van Willem II en Fortuna Sittard. Hij valt op dat moment op door zijn onverzettelijke drive en technisch vermogen in het team van hoofdtrainer Jurgen Streppel. 

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties