Roda JC vermorzelt met nieuwelingen amateurs RKTSV

RKTSV-Roda JC
foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 29/06/2024 om 15:47
Laatst bewerkt op 29/06/2024 om 20:24

Roda JC heeft zaterdagmiddag in Kerkrade de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het komende seizoen makkelijk gewonnen. De amateurs van vijfdeklasser RKTSV werden met ruime cijfers verslagen: 0-15. 

Trainer Bas Sibum had in zijn beginopstelling basisplekken ingeruimd voor de nieuwe aanwinsten Justin Treichel, Thomas Oude Kotte, Nathan Markelo, Koen Jansen en Joshua Schwirten. Bij rust was het op het sportcomplex in de wijk Terwinselen 0-7 voor de profs, door onder meer drie treffers van de Duitser Schwirten.

In het tweede bedrijf wisselde Sibum volop, bracht onder andere de van Jong AZ afkomstige aanvaller Iman Griffith binnen de lijnen. Roda vond hierin nog 8 keer het net, waardoor de eindstand werd bepaald op 0-15. 

Roda speelt volgende week zaterdag de tweede oefenpot, op bezoek bij vierdedivisionist Groene Ster. Aanvang van dit duel in Heerlerheide is 14.00 uur.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties