Roda JC verliest oefenpot in Deventer

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 23/07/2022 om 22:01
Laatst bewerkt op 23/07/2022 om 22:55

Roda JC heeft het oefenduel bij Go Ahead Eagles in Deventer met 2-0 verloren. De oefenpot werd zaterdagmiddag zonder publiek gespeeld.

Roda begon voortvarend en was aanvankelijk de betere partij en creëerde zelfs enkele kansen. Limbombe, Mallahi en Bouchouari konden hun kansen niet verzilveren. Go Ahead Eagles kreeg ook steeds meer kansen. Keeper Rody de Boer kon niet voorkomen dat de thuisploeg vlak voor rust op voorsprong kwam.

Vlak na rust kreeg Mallahi een vrije trap op de rand van het strafschopgebied maar de bal eindigde in de handen van doelman De Lange. In de 57e minuut verdubbelde de ploeg uit Deventer de voorsprong via Isac Lidberg: 2-0. Roda JC kreeg nog enkele fraaie kansen maar kon de achterstand niet meer ombuigen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.