Roda JC verliest oefenduel van Union Saint-Gilloise

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 5/09/2024 om 10:15
Laatst bewerkt op 5/09/2024 om 10:22

Roda JC heeft woensdag een oefenduel tegen het Belgische Union Saint-Gilloise met 3-2 verloren. Voor Roda JC scoorde Enrique Peña Zauner en Saydou Bangura.

Nieuwkomer Cain Seedorf maakte zijn officieuze debuut en Nils Röseler keerde terug van een blessure.

Roda JC kwam vroeg op voorsprong via Peña Zauner. Maar lang kon Roda daar niet van genieten want 9 minuten later zette de Belgische ploeg de stand gelijk. Vervolgens kwam Roda zelfs op achterstand.

Na rust wijzigde Roda-trainer Bas Sibum zijn elftal met acht spelers. Dat had al snel succes want Saydou Bangura trok de stand gelijk. In de 67e minuut kwam Union andermaal op voorsprong en dat bleef zo tot het eindsignaal klonk.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.