Roda JC verhoogt prijs seizoenkaart om ‘ambitieus spelersbudget te creëren’

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 28/04/2023 om 18:40
Laatst bewerkt op 28/04/2023 om 18:56

Roda JC gaat de prijzen van de seizoenkaarten voor komend seizoen verhogen. Doel is onder meer om het voor de gestelde ambities benodigde spelersbudget nog meer op te krikken. Dat schrijft de Kerkraadse club in een brief aan de huidige kaarthouders.

Die zijn vrijdag over de prijsstijging van één euro per wedstrijd per seizoenkaart, 20 euro in totaal, geïnformeerd door Roda. "Dit is gebaseerd op hogere lasten, inflatie en de noodzaak om een budget te creëren dat pas bij onze ambities", staat in het schrijven van de leiding van de club aan de fans.

Algemeen directeur Jordens Peters sprak enkele weken geleden tijdens een supportersavond de ambitie uit dat zijn club volgend seizoen streeft naar een plekje bij de eerste vijf in de Keuken Kampioen Divisie. De Kerkradenaren presteren dit seizoen zeer slecht en staan op dit moment op de dertiende plaats.

ZO-NWS meldde onlangs al dat Roda het spelersbudget voor komend seizoen gaat verhogen om meer te kunnen concurreren met financieel sterkere clubs in de KKD om promotie naar de Eredivisie.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties