Roda JC-topscorer Pflücke nadrukkelijk in vizier viertal Eredivisieclubs

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 7/04/2021 om 18:57
Laatst bewerkt op 7/04/2021 om 19:08

Roda JC-middenvelder Patrick Pflücke (24) staat in de belangstelling van de Eredivisieclubs VVV, PEC Zwolle, Willem II en Heracles. Dat blijkt uit informatie waarover ZO-NWS beschikt. 

Bovengenoemde clubs hebben zich in de afgelopen tijd bij het management van de topscorer van de Kerkraadse club gemeld. De Duitser heeft nog doorlopend contract tot medio 2022 bij de eerstedivisionist.

De middenvelder, die dit seizoen tot nu toe al twaalf keer scoorde, hoopt op een stap hogerop naar de Eredivisie, al behoort een langer verblijf bij Roda JC - dat zijn contact wil openbreken - voor hem ook tot de mogelijkheden. 

“Ik voer constructieve gesprekken met het management van Pflücke over het eventueel openbreken van zijn contract”, laat technisch directeur van Roda JC Jeffrey van As woensdag weten. “Patrick heeft het enorm naar zijn zin bij ons.” 

Patrick Pflücke kwam afgelopen zomer transfervrij van het Duitse KFC Uerdingen over naar Roda JC. De linkspoot tekende na een korte testperiode een contact bij de Kerkradenaren en ontpopte zich in de competitie tot een bepalende speler in het team van trainer Jurgen Streppel. 
 

Advertenties