Roda JC-spelmaker Pflücke in belangstelling Go Ahead Eagles

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 15/04/2022 om 09:03
Laatst bewerkt op 15/04/2022 om 13:54

Roda JC-middenvelder Patrick Pflücke, die over een aflopend contract beschikt in Kerkrade, staat in de nadrukkelijke belangstelling van eredivisieclub Go Ahead Eagles. Ook SC Heerenveen hengelt wederom naar de diensten van de Duitser. Dat bevestigen goed ingevoerde bronnen vrijdag tegenover ZO-NWS. 

Volgens ingewijden hebben bovengenoemde clubs zich gemeld bij het management van de 25-jarige linkspoot, die tot nu toe dit seizoen in Kerkraadse dienst elf doelpunten en dertien assists op zijn naam heeft staan, om hem vanaf medio 2022 voor langere tijd vast te kunnen leggen. 

Pflücke kan hierdoor rekenen op serieuze interesse van zeker drie clubs uit de Eredivisie, want ook Sparta wil de spelmaker graag inlijven. Dat bevestigde Gerard Nijkamp, technisch directeur van de Rotterdamse club, eerder tegenover ZO-NWS. Roda JC hoopt daarentegen zelf de Duitse middenvelder, die graag in de Eredivisie zou willen gaan spelen, alsnog te bewegen voor een langer verblijf in Kerkrade.

Patrick Pflücke kwam in de zomer van 2020, toen Jeffrey van As nog technisch directeur was in het Parkstad Limburg Stadion, op proef in Kerkrade. Na een succesvolle testperiode tekende hij uiteindelijk een tweejarig contract bij Roda en maakte sindsdien indruk met zijn vaak bepalende spel in de ploeg van trainer Jurgen Streppel.  

 

 

 
Reclame

Advertenties