Roda JC speelt gelijk tegen Jong PSV

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 18/03/2022 om 21:55
Laatst bewerkt op 19/03/2022 om 08:00

Roda JC heeft vrijdagavond één punt overgehouden aan het duel bij Jong PSV. In een vermakelijk duel in Eindhoven werd het 3-3.

Roda kwam al vroeg op voorsprong toen Dylan Vente in de achtste minuut de bal na een corner in de netten schoot. Maar lang hield die voorsprong niet stand. Nog geen minuut later kwam Jong PSV op gelijke hoogte.

Over en weer waren er enkele kansen, maar een overtreding op Benjamin Bouchouari leidde naar een vrije trap en de tweede goal voor Roda. Plücke schoot hem in de handen van PSV-doelman Peersman die de bal losliet. Limbombe zag zijn kans schoon en schoot hem alsnog binnen: 1-2.

Toch kon Jong PSV binnen enkele minuten twee keer scoren en kwam daarmee nog voor rust op voorsprong.

Met dezelfde elf betrad Jurgen Streppel na rust het veld in Eindhoven. In de 54e minuut zette Marzo de stand gelijk: 3-3. Streppel stuurt in de loop van de tweede helft een aantal wisselspelers het veld op, in de hoop dat dit Roda weer op voorsprong kon brengen. Maar er werd niet meer gescoord.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties