Roda JC speelt gelijk tegen Jong PSV

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 18/03/2022 om 21:55
Laatst bewerkt op 19/03/2022 om 08:00

Roda JC heeft vrijdagavond één punt overgehouden aan het duel bij Jong PSV. In een vermakelijk duel in Eindhoven werd het 3-3.

Roda kwam al vroeg op voorsprong toen Dylan Vente in de achtste minuut de bal na een corner in de netten schoot. Maar lang hield die voorsprong niet stand. Nog geen minuut later kwam Jong PSV op gelijke hoogte.

Over en weer waren er enkele kansen, maar een overtreding op Benjamin Bouchouari leidde naar een vrije trap en de tweede goal voor Roda. Plücke schoot hem in de handen van PSV-doelman Peersman die de bal losliet. Limbombe zag zijn kans schoon en schoot hem alsnog binnen: 1-2.

Toch kon Jong PSV binnen enkele minuten twee keer scoren en kwam daarmee nog voor rust op voorsprong.

Met dezelfde elf betrad Jurgen Streppel na rust het veld in Eindhoven. In de 54e minuut zette Marzo de stand gelijk: 3-3. Streppel stuurt in de loop van de tweede helft een aantal wisselspelers het veld op, in de hoop dat dit Roda weer op voorsprong kon brengen. Maar er werd niet meer gescoord.