Roda JC speelt gelijk tegen een sterk FC Eindhoven

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 16/09/2022 om 21:44
Laatst bewerkt op 16/09/2022 om 23:03

Roda JC had vrijdagavond de handen vol aan een sterk FC EIndhoven. Het duel in het Jan Louwers Stadion eindigde in 3-3 gelijkspel.

FC Eindhoven was van meet af aan de betere ploeg. In de twaalfde minuut maakten de Brabanders het eerste doelpunt via een kopbal uit een hoekschop. Daarvoor had Eindhoven al twee fraaie kansen gehad. Ook Roda kreeg een paar kansen maar die haalden het doel niet. Brian Limbombe viel in de 26e minuut geblesseerd uit. Hij werd gewisseld voor Niek Vossebelt. Vijf minuten voor rust verdubbelde FC Eindhoven de voorsprong.

Samenspel van Vente en Postema resulteerde in het eerste doelpunt voor Roda JC. Dylan Vente werkte in de 60e minuut van de wedstrijd de bal in de netten. Een overtreding van Röseler leidde tot een penalty. Kökcü schoot die feilloos binnen: 3-1. Yayi Mpie kon vlak voor het einde nog iets doen en maakte de 3-2. In de 6 minuten blessuretijd zette Dylan Vente de stand gelijk.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties