Roda JC speelt 2-2 gelijk tegen FC Volendam

Gepubliceerd op 13/09/2021 om 21:36
Laatst bewerkt op 14/09/2021 om 10:22

Roda JC heeft maandagavond gelijk gespeeld tegen FC Volendam. In het KRAS stadion werd het 2-2. Roda verzuimde de wedstrijd over de streep te trekken want het was duidelijk de betere ploeg.

FC Volendam kon twee keer scoren door fouten van Richard Jensen. "Door twee fouten van mij hebben we twee punten verloren. Dat voelt niet goed", zei Jensen achteraf.

FC Volendam kwam halverwege de eerste helft op voorsprong via Robert Mühren. Pas in de 76e minuut kwam Roda op gelijke hoogte. Xian Emmers werkte de bal vanuit de corner rechtstreeks in het doel.

In de 85e minuut lukte het FC Volendam, inmiddels spelend met 10 man vanwege een rode kaart, om de 2-1 op het scorebord te zetten. Denso Casius werkte de bal feilloos tussen de benen van keeper Rody de Boer in het doel. Amper 2 minuten later zette Stefano Marzo, die geheel vrij voor het doel stond, de stand gelijk.

In de drie minuten extra tijd werd niet meer gescoord.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.