Roda JC presenteert twee versterkingen

Wesley Spieringhs. Foto: Roda JC
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 4/07/2023 om 09:34
Laatst bewerkt op 4/07/2023 om 10:57
Matisse Didden. Foto: Roda JC

Roda JC heeft met Wesley Spieringhs en Matisse Didden twee nieuwe spelers vastgelegd.

Spieringhs, middenvelder van beroep, tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar. De boomlange verdediger Didden verbindt zich tot medio 2025 aan Roda JC.

Spieringhs en Didden zijn na Rodney Kongolo en Jordy Steins de derde en vierde aanwinst van de Koempelclub.

Spieringhs doorliep de hele jeugdopleiding van Willem II. De middenvelder maakte op 18-jarige leeftijd zijn debuut in de Eredivisie. In totaal speelde hij 37 wedstrijden voor Willem II, waarvan 26 in de Eredivisie en 10 in de Keuken Kampioen Divisie. In totaal wist hij één keer te scoren en gaf hij twee assists.

Didden komt over van KRC Genk. Hij speelde tot 2018 in de jeugd van Patro Eisden, voordat hij de overstap maakte naar Genk. De Belg speelde vorig seizoen 22 wedstrijden voor Jong Genk. Hierin wist hij twee keer te scoren en gaf hij één assist.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties