Roda JC pakt drie punten bij Jong AZ

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 4/04/2022 om 21:54
Laatst bewerkt op 6/04/2022 om 14:57

Roda JC heeft drie punten overgehouden aan de wedstrijd tegen Jong AZ. In Alkmaar werd het dankzij een eigen goal 0-1.

Roda JC won het duel met het nodige geluk. Met nog tien minuten op de klok werkte Buurmeester de bal in het eigen doel. Die speelde de bal terug naar doelman Reus, maar die miste de bal volledig.

Nieuwkomer en rechtsback Pelé van Anholt speelde zijn eerste minuten voor Roda en maakte een goede indruk. In de eerste helft werden in de stromende regen nauwelijks kansen gecreëerd. Alleen Daryl Werker was dicht bij een openingstreffer.

In de tweede helft waren de kansen voor Benjamin Bouchouari en invaller Davy van den Berg.

Roda staat nu op een vijfde plek met 59 punten en is nog slechts 6 punten verwijderd van de nummer 2.