Roda JC in onderhandeling met ex-MVV-middenvelder Dzepar

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 29/08/2023 om 13:11
Laatst bewerkt op 29/08/2023 om 15:41

Roda JC is in verregaande onderhandeling met middenvelder Orhan Dzepar (27) als versterking voor de selectie. De Kerkraadse club heeft hem een tweejarige aanbieding gedaan, bevestigen meerdere bronnen dinsdag tegenover ZO-NWS.

Dzepar sprak al met trainer van de Kerkraadse club Bas Sibum. De laatste puntjes voor wat betreft zijn overgang naar Kerkrade, zoals een medische keuring, moeten voor het sluiten van de transferwindow komende vrijdag nog geregeld worden.

De Nederlandse voetballer, die ook de Bosnische nationaliteit heeft, kwam de afgelopen twee seizoenen – veelal als basisspeler – uit voor MVV, waarin hij acht keer scoorde. Hij mocht eind vorig seizoen bij de Maastrichtse club vertrekken.

De linkspoot moet in het Parkstad Limburg Stadion de concurrentie aangaan met de basiskrachten Rodney Kongolo en Wesley Spieringhs. Roda had door het ontbinden van het contract van de Belgische verdediger Jamil Takidine wat extra budget gekregen om nog een extra versterking binnen te halen.

Orhan Dzepar kwam in het verleden uit voor Helmond Sport, Telstar en Go Ahead Eagles. Bij die laatste club speelde hij ook in de jeugdopleiding. Roda moet vrijdagavond op bezoek bij Jong FC Utrecht.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties