Roda JC Museum zoekt met spoed nieuwe locatie

Foto: Roda JC Museum
Gepubliceerd op 18/10/2023 om 13:35
Laatst bewerkt op 18/10/2023 om 16:00

De initiatiefnemers van het Roda JC Museum zijn met spoed op zoek naar een nieuwe locatie om spullen uit de historie van de Kerkraadse profclub te kunnen tentoonstellen. 

Het museum was tot voor kort gevestigd in een ruimte in de Orlandopassage in het centrum van Kerkrade, maar is daar nu dus moeten vertrekken. Het geheel geeft een overzicht van de clubgeschiedenis en bevat tal van items die nostalgische gevoelens oproepen.

Talloze zogenoemde ‘matchwornshirts´, unieke tickets, door aanvoerders geruilde vaantjes, historische wedstrijdposters, behaalde prijzen en voor bestuursleden bedoelde Europacup-presentjes van tegenstanders, staan in het museum van Roda JC doorgaans uitgestald.  

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties