Roda JC maakt schema voorbereiding bekend

Gepubliceerd op 1/06/2023 om 14:38
Laatst bewerkt op 1/06/2023 om 15:03

Roda JC oefent in de voorbereidingscampagne op het nieuwe seizoen onder meer tegen Groene Ster en Helmond Sport. Ook doen de Kerkradenaren mee aan een toernooi in Aachen. Dat maakte de club donderdag bekend.

Volgens het nieuwe voorbereidingsschema van de Koempelclub opent met een oefenduel tegen de amateurs van FC Kerkrade-West. Die wedstrijd staat op de rol voor 1 juli. Een week later gaan de mannen van Bas Sibum op bezoek bij Groene Ster in Heerlen.

Kort daarop beleggen de Kerkradenaren een vijfdaags trainingskamp in Arnhem en aansluitend start in Aachen een toernooi met Alemannia Aachen en SK Lommel. 

Woensdag 19 juli zijn pottenkijkers niet gewenst. Dan belegt de club een besloten duel met Helmond Sport. 4 augustus staat het laatste oefenduel in het programma genoemd tegen Jong PSV. De jaarlijkse fandag met oefenwedstrijd, waarvan de tegenstander nog niet bekend is, wordt gehouden op zaterdag 29 juli.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties