Roda JC: Keulen en Schlösser weg, club wil verder met Luijckx en Falkenburg

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 29/03/2021 om 18:14
Laatst bewerkt op 29/03/2021 om 19:09

Roda JC is in gesprek met Robert Klaasen, Erik Falkenburg, Danny Bakker en aanvoerder Kees Luijckx om hun aflopende contracten te verlengen. Daarnaast moeten de verdedigers Mitchel Keulen en Pepijn Schlösser en doelman Youri Roulaux aan het einde van dit seizoen vertrekken bij de Kerkraadse club. Dat bevestigt technisch directeur Jeffrey van As maandag tegenover ZO-NWS. 

"Voor wat betreft Mitchel Keulen heb ik aan hem aangegeven dat de optie in zijn contract niet gelicht wordt omdat we een betere linksback in zijn plaats willen halen en in een gesprek met Pepijn Schlösser heb ik aangegeven dat zijn contract niet verlengd wordt", legt Van As verder uit. 

"Ook met keeper Youri Roulaux en Michalis Iouannou gaan we niet verder en datzelfde heb ik laten weten aan Roland Alberg die op dit moment door ons verhuurd is. We moeten simpelweg keuzes maken, kijkend ook naar ons budget. Ik ben inmiddels in gesprek met Erik Falkenburg, Danny Bakker, Robert Klaasen en Kees Luijckx, want hen willen we er wel graag bij houden", vervolgt de TD van Roda. 

"Verder hoop ik dat we Dylan Vente (gehuurd van Feyenoord, red.) nog kunnen behouden na het einde van dit seizoen, al vrees ik op dit moment dat dit niet gaat lukken", aldus Van As, die verder aangeeft dat doelman Jan Hoekstra "in principe terug zal gaan naar FC Groningen waar wij hem van huren". 

 

Advertenties