Roda JC kan niet winnen bij Helmond Sport

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 10/02/2023 om 22:44
Laatst bewerkt op 12/02/2023 om 12:32

Roda JC heeft een 1-0 nederlaag geleden bij Helmond Sport. 90 minuten lang had de ploeg van trainer Edwin de Graaf weinig tot niets in te brengen tegen de laagvlieger in de eerste divisie.

Na 8 minuten kwam Helmond Sport op voorsprong via Hakon Lorentzen. Hoewel Roda in de eerste helft wat meer balbezit had werd slechts één echte kans gecreëerd. Dat was op slag van rust toen Dylan Vente in de 16 van Helmond de bal over het doel kopte. Helmond Sport had daarentegen meerdere mogelijkheden om de wedstrijd al in de eerste helft op slot te gooien maar verzuimde dat.

Hoewel Roda JC na de rust de druk iets opvoerde was het Helmond Sport dat opnieuw de beste kansen had. Pas ver in de tweede helft kreeg Roda de overhand en was men dicht bij de gelijkmaker, maar die kwam er niet.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties