Roda JC huurt verdediger van Royal Antwerp

Foto: Roda JC
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 14/08/2023 om 10:32
Laatst bewerkt op 14/08/2023 om 10:39

Roda JC gaat met Laurit Krasniqi (22) een nieuwe verdediger toevoegen aan de selectie. De linksback komt op huurbasis over van Belgisch regerend landskampioen Royal Antwerp.

Krasniqi speelde vorig seizoen negentien wedstrijden voor het tweede team van Royal Antwerp. Dat komt uit in de 1e nationale, het derde niveau in België.

De verdediger maakte ook al zijn debuut voor het eerste elftal. Hij speelde onder andere drie wedstrijden in de kwalificatie voor de Conference League en wist hierin zelfs te scoren.

"Laurit viel ons op tijdens de oefenwedstrijd tegen Royal Antwerp vanwege zijn verdedigende werk. Hij voegt hiermee iets toe aan onze defensie en kan op beide back-posities uit de voeten", aldus technisch manager Robbie Servais.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties