Roda JC haalt met Duitser Joey Müller nieuwe verdediger

Foto: Roda JC
Gepubliceerd op 30/01/2024 om 15:33
Laatst bewerkt op 30/01/2024 om 16:43

Roda JC heeft zich vlak voor het sluiten van de winterse transferwindow op 1 februari nog versterkt met een nieuwe speler. De Duitse verdediger Joey Müller komt over van Schalke 04, waar hij in het tweede elftal speelde. 

De 23-jarige achterhoedespeler speelde dit seizoen in de Regionalliga (vier niveau van Duitsland) tot nu toe zeventien wedstrijden voor de club uit Gelsenkirchen, waarin hij vijf keer scoorde en eveneens vijf assists afleverde.

Hij is door Roda gehaald voor de positie van linkervleugelverdediger, maar kan ook op verschillende plekken op het middenveld uit de voeten. Müller doorliep in het verleden  verschillende jeugdelftallen van Arminia Bielefeld. 

Daarna stapte hij over naar Wuppertaler SV, om vervolgens medio 2021 over te stappen naar Schalke 04. Roda huurde afgelopen week al spits Václav Sejk van de Tsjechische topclub Sparta Praag. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties