Roda JC: gesprekken met Messaoud gestart, Remans en Milts keren terug

Gepubliceerd op 19/04/2021 om 12:58
Laatst bewerkt op 19/04/2021 om 13:21

Roda JC wil aanvallende middenvelder Ali Messaoud (30), die een aflopend contract in Kerkrade heeft, langer aan zich binden. De gesprekken hierover zijn onlangs gestart. Dat bevestigt technisch directeur Jeffrey van As maandag tegenover ZO-NWS. 

Eerder liet hij weten nog geen beslissing te hebben genomen of Messaoud in aanmerking kwam voor een nieuw contract, maar daar is nu dus verandering in gekomen. "De afspraak met het management van Ali heeft inmiddels plaatsgevonden, wij willen met hem verder. De gesprekken hierover lopen verder", legt Van As desgevraagd verder uit. 

De TD van de Kerkraadse eerstedivisionist laat daarnaast aan deze omroep weten dat de aan het begin van dit seizoen aan het Brabantse TOP Oss verhuurde Mart Remans (spits) en Livio Milts (middenvelder/aanvaller) komend seizoen sowieso weer zullen terugkeren in het Parkstad Limburg Stadion.

"Remans scoort veel bij TOP en ook Milts heeft al een paar doelpunten gemaakt en assists gegeven. Behalve dat zij bij ons nog een doorlopend contract hebben, ontwikkelen zij zich gewoon goed. Dat is de belangrijkste reden om deze twee spelers terug te halen", aldus Van As. 

Advertenties