Roda JC in gesprek met verdediger Jay Kruiver

Gepubliceerd op 7/06/2024 om 15:40
Laatst bewerkt op 7/06/2024 om 15:58

Roda JC is in onderhandeling met Jay Kruiver van Telstar. Manager voetbalzaken Robbie Servais bevestigt vrijdag de interesse voor de rechtsback desgevraagd tegenover ZO-NWS.

De Kerkraadse club is al enige tijd in gesprek met de 23-jarige Kruiver en zijn management. De rechtspoot is al medisch gekeurd door de Kerkraadse club, maar de overgang naar het Parkstad Limburg Stadion is nog niet rond.

Jay Kruiver speelde in het afgelopen seizoen 21 wedstrijden voor Telstar in de Keuken Kampioen Divisie. Hierin scoorde hij één keer en leverde drie assists af. De rechtspoot kwam in het verleden uit voor de jeugdafdeling van Ajax, waarna hij overstapte naar FC Volendam. Hier speelde hij voor Jong Volendam.

In januari 2022 stapte Kruiver over naar Telstar in Velsen. Wanneer de handtekeningen zijn gezet volgt Jay Kruiver bij Roda de vertrokken Boyd Reith op die in de verdediging aan de rechterkant speelde. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties