Roda JC in gesprek met stichting van fans over 60 mille

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 24/12/2020 om 11:44
Laatst bewerkt op 12/05/2021 om 10:02

Roda JC is in gesprek met de stichting Wij zijn Roda JC over de besteding van de zestig mille die in het voorjaar van 2019 door fans werd opgehaald om de toen in financiële nood verkerende eerstedivisionist te helpen. Dat zegt oud-speler Ger Senden, die in de stichting zit die dit geld beheert, in gesprek met ZO-NWS.

Senden sprak hierover afgelopen week met Martijn Wismans (foto), algemeen directeur van Roda JC. "Tijdens dit gesprek hebben we besproken waar de behoefte ligt bij de club om dit geld te besteden en ik heb aangegeven waar deze bij de fans ligt", legt Senden desgevraagd uit. "Wij gaan nu samen verder bekijken wat we precies gaan doen."

Senden geeft verder aan dat hij ook nog kort met Roda-topman Wismans sprak over een eventuele invulling van een rol als uithangbord voor het icoon van Roda JC. "Ik heb hem gezegd dat ik daar best iets in zou willen en ook kunnen betekenen. Zonder mezelf op de borst te kloppen", aldus de oud-verdediger en voormalig teammanager van de Kerkraadse club. 

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties