Roda JC-doelman Rody de Boer onderweg naar Deense Aalborg BK

Foto: Roda JC
Gepubliceerd op 24/08/2023 om 18:29
Laatst bewerkt op 24/08/2023 om 18:55

Roda JC-doelman Rody de Boer heeft een persoonlijk akkoord bereikt met het Deense Aalborg. Hij moet alleen nog gekeurd worden door de club die uitkomt op het tweede voetbalniveau.

Roda bereikte eerder deze week al een akkoord met Aalborg over een overgang van De Boer naar Denemarken. De 26-jarige goalie zal op korte termijn naar dat land vertrekken om medisch gekeurd te worden bij zijn nieuwe werkgever, waarna de benodigde handtekeningen gezet worden onder zijn nieuwe contract. 

De Boer, die het eerste duel in de competitie tegen Helmond Sport nog onder de lat stond in het Parkstad Limburg Stadion, mocht vertrekken uit Kerkrade, omdat Roda met Koen Bucker van Heracles een nieuwe eerste doelman had aangetrokken.

De Hagenaar stond sinds medio 2021 onder contract bij de Kerkaadse club. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties