Roda JC directeur: 'stop met bier gooien'

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 6/05/2022 om 10:05
Laatst bewerkt op 6/05/2022 om 12:33

Roda JC algemeen directeur Jordens Peters roept supporters op om te stoppen met bier gooien, vernielingen en opstootjes. 

"Bij verschillende wedstrijden is het uit de hand gelopen met vernielingen en opstootjes tot gevolg. Stop hiermee", aldus Peters. Hij richt zich daarbij tot een klein groepje. Ook alle vaders, moeders, kinderen, opa's en oma's moeten volgens de algemeen directeur naar het stadion kunnen. 

Dat wil echter niet zeggen dat de club geen sfeer wil zien zegt Peters. "We gaan nu de play-offs in en dan moet het stadion trillen op zijn grondvesten." 

Onlangs eindigden verschillende uitwedstrijden in opstootjes. Ook de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport verliep volgens de directeur niet zoals het hoort. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties