Roda JC-directeur Jordens Peters blijft in vaste dienst

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 28/02/2024 om 15:29
Laatst bewerkt op 28/02/2024 om 15:44

Jordens Peters, algemeen directeur van Roda JC, blijft in vaste dienst van de Kerkraadse club. Dat bevestigt Peters tegenover ZO-NWS. 

Roda JC wilde het vast dienstverband omzetten in een contract voor bepaalde tijd, ook Jordens had daar wel oren naar. In arbeidsrechtelijke zin is zo'n contractwijziging echter nog niet zo makkelijk en daarom blijft het vast dienstverband gehandhaafd. Waarom er over een mogelijke contractwijziging werd onderhandeld is onduidelijk.

De naam van Jordens Peters zingt rond bij zijn oude club Willem II waar directeur Martin van Geel aan het einde van dit seizoen vertrekt. Wordt hij soms diens opvolger? Jordens: “Mij is die vraag de afgelopen tijd al vaker gesteld en ik snap het ook wel. Maar is niks van aan, dus dan kan ik daar ook niks over zeggen.”

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties