Roda JC: contracteren buitenlandse spits in afrondende fase

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 8/08/2023 om 10:05
Laatst bewerkt op 8/08/2023 om 10:32

Roda JC gaat vrijwel zeker op zeer korte termijn een buitenlandse spits vastleggen als vervanger voor de naar Schotland vertrokken Dylan Vente. Dat bevestigt manager voetbalzaken Robbie Servais dinsdag tegenover ZO-NWS. 

"Het contracteren van deze spits bevindt zich in de afrondende fase. Het betreft een buitenlandse speler, dat kan ik alvast vertellen. De handtekening is echter nog niet gezet, ik hoop dat dit heel snel gaat gebeuren", legt Servais uit. 

In Nijmegen zong in de afgelopen dagen rond dat de Portugees Pedro Marques overgenomen zou gaan worden van eredivisionist NEC. Volgens de technische baas van de Kerkraadse club, die verder niet op namen wil ingaan, klopt dat echter niet. 

"We schaken op dit moment op meerdere borden. Daarmee wil ik zeggen dat als we de genoemde spits vastleggen en er is nog budget over, dan zou het zomaar kunnen dat we nóg een aanvaller gaan halen. Maar zoals gezegd: dat is van financiële dingen afhankelijk", aldus Servais. 

Roda is ook nog altijd op zoek naar een linksback als vervanger voor de naar Kroatië  vertrokken Terrence Douglas én naar een nieuwe doelman. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties