Roda JC contracteert doelman van Duitse Schalke 04

Gepubliceerd op 6/06/2024 om 14:54
Laatst bewerkt op 6/06/2024 om 15:16

Roda JC heeft doelman Justin Treichel transfervrij overgenomen van Schalke 04 dat uitkomt in de Tweede Bundesliga. De 21-jarige Duitser tekent een contract tot medio 2026 met de optie voor nóg een seizoen in Kerkrade.

Treichel speelde in de jeugdopleiding van SC Bayer 05 Uerdingen en Schalke 04. Bij de club uit Gelsenkirchen keepte hij in het tweede elftal (Regionalliga). Ook zat Treichel meermaals bij de selectie van het eerste elftal. 

Roda's manager voetbalzaken Robbie Servais: "Treichel is een talentvolle doelman, hij straalt de gretigheid uit om zich verder te ontwikkelen. Hij komt uit het topsportklimaat van Schalke '04. Wij verwachten dat hij in Kerkrade veel progressie kan boeken."

Treichel is een en al motivatie om de volgende stap in zijn carrière te zetten, en zeker nu het Roda JC betreft. "Vorig seizoen heb ik al een paar wedstrijden in het stadion gezien. Ik kijk ernaar uit om binnenkort zelf op het veld te staan. Ik zal er alles aan doen om mijn steentje bij te dragen aan een succesvol seizoen."

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties