Roda: herkansing met nieuwe hoop

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 13/05/2024 om 07:00
Laatst bewerkt op 13/05/2024 om 07:46

Roda JC start vanavond bij NAC (aanvang 20.00 uur) met de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Roda-fans die willen meereizen naar Breda zijn verplicht om in het bezit te zijn van een clubcard, dan wel seizoenkaart. 

Eerder werd vanuit één van de betrokken partijen gecommuniceerd dat aanhangers van Roda JC met de Duitse nationaliteit maandag niet welkom zouden zijn in Breda, maar dat blijkt een miscommunicatie te zijn geweest.

Lokale autoriteiten en clubs hebben met elkaar afgesproken dat er bij buscombi-reizen een ID-check is en dat daar bovenop geldt dat fans geregistreerd moeten zijn bij de club. Roda-trainer Bas Sibum kan na de teleurstellende nederlaag bij FC Groningen op voetbaltechnisch gebied alleen niet beschikken over de wederom geblesseerde Teun Bijleveld. 

Vermoedelijke opstelling Roda: Raatsie, Reith, Didden, Koglin, Müller, Beerten, Kongolo, Ould-Chikh, Ouaissa, Sejk, Peña Zauner

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties