Roda heeft talentvolle PSV-verdediger Koen Jansen in vizier

Gepubliceerd op 3/05/2024 om 07:35
Laatst bewerkt op 3/05/2024 om 08:08

Roda JC heeft nadrukkelijk het oog laten vallen op verdediger Koen Jansen (20) van Jong PSV. 

De club ziet in hem voor volgend seizoen een versterking voor de linksbackpositie en sorteert hiermee voor op een eventueel vertrek van Teun Bijleveld. Die heeft manager voetbalzaken Robbie Servais eerder laten weten te willen wachten met het verlengen van zijn aflopende contact in het Parkstad Limburg Stadion. 

Koen Jansen is in het laatste deel van deze competitie een vaste waarde in het beloftenteam van PSV, waar hij in twintig duels één keer scoorde en vier assists afleverde. Het contract van de linkspoot loopt medio dit jaar af in Eindhoven en dat kan hij ook gaan verlengen.

Roda hoopt hem echter transfervrij te kunnen overnemen en dus naar Kerkrade te halen. De onderhandelingen hierover lopen nog. Er zijn echter meerdere clubs die interesse hebben in de verdediger. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties