Roda heeft interesse in Fortuna-doelman Tom Hendriks

Gepubliceerd op 29/05/2024 om 19:11
Laatst bewerkt op 29/05/2024 om 19:32

Roda JC heeft interesse in Fortuna-doelman Tom Hendriks. Dat bevestigt Greg Gorré, zaakwaarnemer van de Brunssumse keeper, woensdag tegenover ZO-NWS.

“Er is een eerste oriënterend gesprek geweest tussen Roda en mij, dat klopt”, zegt Gorré. “Daarin hebben zij de interesse voor Tom kenbaar gemaakt. Dat is de status op dit moment.”

De 22-jarige Hendriks maakte onlangs in de laatste competitiewedstrijd van Fortuna Sittard zijn debuut in het eerste elftal op bezoek bij Heracles. Met enkele goede reddingen wist hij toen een punt in de wacht te slepen voor het elftal van trainer Danny Buijs. De wedstrijd eindigde in Almelo in 0-0.

Het contract van Hendriks bij Fortuna loopt in juni dit jaar af, waardoor hij daarna transfervrij is. Hij speelde vanaf zijn tiende in de jeugdopleiding van Fortuna en zat de afgelopen vier seizoenen bij de selectie.

Roda JC is na het vertrek van Calvin Raatsie (was gehuurd van FC Utrecht) en Loek Hamers op zoek naar een nieuwe goalie. Die moet de concurrentie aangaan met Koen Bucker in de selectie van hoofdtrainer Bas Sibum. 

Jordy Steins uit Hulsberg (18) zal komend seizoen naar verwachting sowieso derde doelman gaan zijn bij de Kerkraadse club. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties