Roda haalt opgelucht adem: topscorer Vente blijft

foto: HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 31/08/2022 om 12:37
Laatst bewerkt op 31/08/2022 om 12:53

Roda JC-topscorer Dylan Vente blijft bij de Kerkraadse club. De spits stond in de belangstelling van onder andere New York Red Bulls, maar zal tijdens de nog lopende transferwindow niet vertrekken bij de eerstedivisionist. Dat bevestigt technische baas Jurgen Streppel woensdag tegenover ZO-NWS. 

"Ja, ik ga er vanuit dat Vente blijft", laat Streppel desgevraagd weten. De transfermarkt voor Nederland sluit woensdag om 00.00 uur; voor het internationale voetbal is dat een dag later. 

Dylan Vente kwam vorig jaar van Feyenoord over naar Kerkrade, alwaar hij afgelopen seizoen topscorer werd. Hij heeft nog een tot medio 2023 doorlopend contract in het Parkstad Limburg Stadion.

Ook dit seizoen is de 23-jarige spits belangrijk voor Roda JC met vier doelpunten en één assist in evenzoveel competitiewedstrijden. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties