Roda grijpt in na wangedrag: geen fans mee naar Almere City

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 21/09/2022 om 10:19
Laatst bewerkt op 21/09/2022 om 10:24

De directie van Roda JC heeft besloten dat er geen supporters van de eigen club meereizen naar de komende uitwedstrijd bij Almere City. Aanleiding voor dit besluit is een aantal incidenten die de afgelopen tijd plaatsvonden. 

Deze incidenten betreffen onder andere het gooien van voorwerpen en vloeistoffen in de richting van het veld, confrontaties met andere supportersgroepen maar ook verbaal en fysiek geweld tegen onze stewards", legt de Kerkraadse club uit. 

"Dit (en elk ander) wangedrag hoort niet bij onze club en onze supporters, en veroordelen wij ten zeerste. Wij proberen de daders zoveel mogelijk persoonlijk aan te pakken en dit heeft dit seizoen dan ook al tot negen huis- en stadionverboden geleid."

"Tijdens de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven van afgelopen vrijdag hebben er (helaas) opnieuw ongeregeldheden plaatsgevonden. Voor onze stewards is de maat daarom vol. Door aanhoudende aggressie en geweld hebben zij besloten niet mee te gaan naar de aankomende uitwedstrijd tegen Almere City FC op vrijdag 30 september. Dit heeft als direct gevolg dat er geen supporters mee kunnen naar deze uitwedstrijd", aldus de leiding van Roda JC. 

 

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties