Roda dichtbij akkoord met Vente, Antonia te duur

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 2/08/2021 om 17:19
Laatst bewerkt op 2/08/2021 om 17:43

Roda JC is zo goed als rond met aanvaller Dylan Vente. De spreekwoordelijke plooien zullen naar verwachting de komende dagen worden gladgestreken. Dat blijkt uit informatie waar ZO-NWS over beschikt. 

De spits is nog met Feyenoord in conclaaf over de financiële afwikkeling rondom de ontbinding van zijn eenjarig contract in Rotterdam. Goed ingevoerde bronnen binnen Roda JC geven aan dat een en ander er "goed uitziet". Technisch directeur Jeffrey van As is al weken bezig om Vente zover te krijgen om voor Roda te kiezen. 

De mogelijkheid bestaat dat de aanvaller er zaterdag tijdens de competitiestart van de Kerkraadse club bij De Graafschap in Doetinchem al bij is. Roda JC heeft ook geïnformeerd bij Jarchinio Antonia om hem vast te leggen. De dertigjarige aanvaller is transfervrij nadat zijn contract bij Cambuur niet werd verlengd. 

De aalvlugge vleugelspits werd door Roda gezien als mogelijk opvolger van de naar Duitsland vertrokken Thijmen Goppel, maar hij blijkt te duur. Zijn salariseisen zijn te gortig voor de Kerkradenaren die met een lager spelersbudget moeten werken in vergelijking met afgelopen seizoen. 

Advertenties